Istoric

La 13 Mai 1950, se infiinteaza intreprinderea Ascensorul avand ca obiectiv intretinerea si repararea  ascensoarelor din Bucuresti montate intre cele doua razboaie mondiale.  Productia de ascensoare a debutat in 1957 cu ascensorul de tip AB cu o viteza, fabricat si montat de Ascensorul pana in 1961, succedandu-i productia de instalatii cu o viteza de tip N, apoi cele cu 2 viteze, iar din 1969 primele ascensoare cu comanda colectiv selectiva. Pana in 1990 Ascensorul itretine si repara instalatiile din Bucuresti si inlocuieste parcul  vechi cu ascensoare de productie proprie.

Ulterior SC ASCENSORUL SA stabileste relatii comerciale cu firme de prestigiu din Europa producatoare de ascensoare electrice/hidraulice de orice tip si dimensiuni, instalatii pentru depasirea barierelor arhitectonice de catre persoanele cu dizabilitati precum si piese si subansamble pentru acestea.

Toate produsele si componentele sunt certificate pentru conformitate potrivit Directivei  95/16/EC, iar societatea a implementat si certificat un sistem de management integrat calitate-mediu-sanatate si securitate ocupationala .

Produsele pe care  le oferim acopera intreaga gama de interes iar modelele si solutiile noastre sunt unice pe piata romaneasca.

Vasta noastra experienta acumulata in 60 de ani in montarea, modernizarea, intreţinerea şi repararea de ascensoare electrice si hidraulice si sisteme de ridicat de orice tip, a atins un inalt grad de prestigiu si de afirmare.

Compania noastra se ocupa de realizarea completa a instalatiei (Formula “la cheie”), incepand de la examinarea preliminara a cererii de oferta,recomandari tehnice catre client , proiectare ,livrare,montaj si punerea in functiune.

Oferim gratuit inspecţii,masuratori la faţa locului si estimari de proiect.

Suntem la dispoziţia dumneavoastra pentru orice informatii sau detalii care v-ar putea fi de folos.