Personal

Societatea are in structura toate compartimentele necesare functionarii in conditii optime (proiectare, vanzari, prototipuri, CTC, aprovizionare, financiar, contabilitate, resurse umane, IT, etc.) incadrate cu ingineri, economisti si funtionari.

Personalul muncitor organizat in ateliere, formatii si echipe a absolvit scoli profesionale pentru specialitatea montator, reglor, depanator ascensoare sau s-a calificat de curand in profesie. Inginerii si muncitorii au participat la cursuri de pregatire din tari din U.E.

A urmat cursuri de pregatire si este autorizat de ISCIR personalul tehnic de specialitate in domeniul instalatiilor de ridicat astfel :

- RSL – responsabilul cu supravegherea lucrarilor

- RVTA – responsabilul cu verificarea tehnica a ascensoarelor

- RADTE – responsabilul cu avizarea documentatiei tehnice si supravegherea lucrarilor de verificare tehnica in utilizare pentru investigatii/examinari cu caracter tehnic

- RADTP – responsabilul cu avizarea documentatiei tehnice preliminare de reparare la instalatiile de ridicat

- RSVTI – responsabilul cu supravegherea si verificarea tehnica a instalatiilor

Toate atelierele sunt conduse de ingineri cu calificare si vechime in specialitate, iar formatiile de lucru sunt conduse de maisitri,oameni cu pregatire si experienta in domeniu.

Inginerii automatisti acorda asistenta necesara la punerea in functiune a ascensoarelor noi montate si a panoului de comanda cu microprocesor de conceptie proprie.